GOD SOMMER!

Vi i Utdanningsforskning.no ønsker alle våre lesere god sommer. Vi takker for følget denne våren og ser frem til et like forskningsrikt høstsemester, men først skal vi ta oss en velfortjent pust i bakken.

Leserrekord

Denne våren har nettstedet vårt hatt knappe 200.000 lesere, noe som er en oppgang på 40% i forhold til tilsvarende periode i 2018. Dette tolker vi dithen at lærere og andre som jobber i skole, barnehage og høyere utdanning ønsker tilgang på forskning som de kan anvende i det gode arbeidet de gjør.

For dem som gjerne vil ha sin lille dose med forskningsstoff i sommer; fortvil ikke. Vi kommer til å publisere flere artikler i uka både på sidene våre og på Facebook. Dessuten så er nettstedet åpent 24 timer i døgnet, hele året. Hos oss kan du søke blant 1800 artikler, helt gratis og fritt tilgjengelig!

Forfatterbilde

Utdanningsforskning.no

Denne artikkelen er egenprodusert. Artikkelen er skrevet og produsert av ansatte i Utdanningsforbundet med redaksjonelt ansvar for Utdanningsforskning.no. Den kan like fullt være formidling av forskningsstoff, men den er ikke skrevet av forskere. Egenprodusert redaksjonelt stoff er underlagt de samme redaksjonelle prinsippene som alt annet innhold på sidene våre. 

Her kan du lese om nettstedet.

Her kan du lese om nettstedets redaksjonelle prinsipper.

Foreslåtte artikler