Vi i Utdanningsforskning.no ønsker alle våre lesere en kjempefin og energigivende sommer. Det har dere i sannhet fortjent!

En krevende vår

Dette har vært et veldig rart og krevende år, ikke minst for alle som jobber i barnehage, skole og høyere utdanning. Først med pandemi, smittevern, gjentatte nedstenginger og generelt krevende arbeidssituasjoner. Så med streiken i kommunal sektor.

Det er sikkert greit med en pause nå.

Vi vil samtidig ønske alle våre lesere tilbake igjen når ting som smått begynner å komme i gang igjen i august. Hittil i år har knappe 330.000 av dere besøkt nettsidene våre i søken etter forskning over 520.000 ganger. Det er viktig å holde seg forskningsinformert, og våre lesertall viser at dette er et ansvar lærere og barnehagelærere i Norge tar på alvor. Det skal vi være stolte av!

For de av dere som gjerne vil ha sin lille dose med forskningsstoff i sommer; fortvil ikke. Vi kommer til å publisere flere artikler i uka både på sidene våre og på Facebook. Hos oss kan du dessuten søke i over 2500 artikler, i hele sommer, helt gratis og fritt tilgjengelig!

Takk for i år, og på gjensyn i et (forhåpentligvis) mer normalt skoleår.